Hur vi arbetar med att förhindra smittspridning

Vi arbetar enligt Folkhälsomyndighetens och Regeringens rekommendationer, bland annat genom att:

  • Vi uppmanar våra gäster att hålla avstånd mellan varandra.
  • Restaurangen är möblerad så att vi kan garantera rätt avstånd mellan olika sällskap. Lokalen inspekteras regelbundet av de lokala miljö- och hälsovårdsmyndigheterna.
  • Handsprit finns runtom i lokalerna samt handskar att använda vid bufféservering
  • Kökspersonal följer rutiner för hygien, precis som vanligt.
  • All personal vidtar extra god handhygien och vi uppmuntrar även gästerna till detsamma.
  • Våra medarbetare går inte till jobbet om det har symptom & vi uppmanar alla gäster att inte besöka oss om man har symtom

Vi följer noggrant utvecklingen av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar löpande våra rutiner utifrån dessa för att göra vår del i att begränsa smittspridningen