Jobba med oss

Nu söker vi förstärkning till Mat & Möten!

Mat & Möten är en av Båstads absolut mest välbesökta lunchrestaurang både i Båstad Företagsby & på Båstad Golfklubb och nu söker vi förstärkning till vårt team.

En serveringstjänst ledig till Företagsbyn/Golfklubben
Vi erbjuder denna tjänst förlagd till 50 % på Företagsbyn & 50 % på Golfklubben  med tillträde i mars månad.
Tjänsten är en visstidsanställning till att börja med men kan bli mer varaktig till rätt person.
(Om 50 % tjänst passar dig & du är nöjd med det så erbjuds det i restaurangen på Företagsbyn med arbetstider måndag-fredag)

Mat & Möten bedriver två restauranger på Bjärehalvön. Vi har öppet veckans alla dagar från tidig morgon med frukost & fika, mycket välbesökta luncher med högt tempo och eftermiddagar samt kvällar med middagsbeställningar, a la carte & cateringuppdrag runt om på Bjärehalvön.
Låter det fortfarande spännande?

Du måste vara glad, spontan & kunna prata samtidigt som du jobbar & vi ser gärna att du också är intresserad av att kunna hugga i där det behövs i köksdelen med tex beredning av sallader, smörgåsar & bakning  Hos oss hjälps man åt där det behövs.

Samspelet mellan mat, dryck & service är oerhört viktigt för oss precis som att du verkligen vill vara personligt intresserad i ditt yrkesutövande, att du vill ge våra gäster den bästa av restaurangupplevelse man kan tänka sig.
Våra gäster har högt ställda förväntningar och vi hoppas att du tycker om att arbetet erbjuder dig personlig utveckling i ett lag som hela tiden vill bli bättre & att vi alla kan gå hem stolta & glada efter en dag på jobbet.
Erfarenhet från servering är ett krav och vi värdesätter om du har några års erfarenhet från branschen.

Vi erbjuder dig ett roligt & varierande arbete i vårt team med duktiga människor och vi ser framför oss att du gillar den gruppdynamiken och har lätt att anpassa dig.
Du måste vara stresstålig, ha ett gott humör och vara problemlösare och tillsammans med dina medarbetare arbeta mot samma mål, nämligen att göra varje ny dag till den bästa, och att alla våra gäster ska lämna restaurangen med känslan av att snart vilja komma tillbaka till oss.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Körkort krävs
Arbetstider innefattar även kvällar & helger
Vi har kollektivavtal
Maila din ansökan till info@matomoten.se
Sista ansökningsdag är 14 februari, vi intervjuar löpande.
ENDAST SERIÖSA ANSÖKNINGAR TACK!
Mat & Möten i Båstad AB, Ängelholmsvägen 263, 26942 Båstad, 0431-70280