Jobba med oss

Vill du jobba med oss på Mat & Möten, vi söker nu fler ”nyckelpersoner” till vårt team!
Biträdande restaurangchef

Vi söker en person som vill & kan arbeta självständigt med förekommande uppgifter i restaurang. Erfarenhet från branschen är ett krav samt gärna i ledande befattning. Tjänsten är från början en
75 % tjänst (ca 6 h /dag) med arbete förlagd i vår restaurang i Båstad Företagsby som är öppen dagtid, helgfria vardagar måndag-fredag.
From April månad utökas tjänsten till heltid då den även innefattar arbete i restaurangen på Båstad Golfklubb. Helgarbete & kvällar förekommer då & du måste ha körkort.
Tjänsten är en visstidsanställning med start februari tom december 2020.

Arbetsuppgifter innefattar förutom att ta hand om våra gäster på bästa sätt även planering & inköp av varor till restaurangen, att fördela arbetet mellan övriga kollegor & delta vid planering av schemaläggning, evenemang, catering & konferenser.

Vi hoppas vi att du brinner för kvalitét & service, gillar god mat & dryck och kan uppvisa goda referenser. Glädje & entusiasm samt en professionell inställning till yrket är en självklarhet för dig precis som för oss.

Vi erbjuder ett varierande arbete med mycket glädje, inte minst från våra fantastiska gäster, i våra restauranger med mycket gott renommé på mat & service & ett team med höga ambitioner.
Lön enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras gärna via mail dit du även skickar din ansökan
ulrika@matomoten.se
Jag finns även på tel nr 0730-944498
Vi kallar till intervju löpande & tjänsten kan komma att tillsättas om rätt person dyker upp.
Sista ansökningsdag 15 januari 2020.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!!

 

Mat & Möten i Båstad AB,
Ängelholmsvägen 263, 26942 Båstad, 0431-70280