Jobba med oss

Det viktigaste arbetet inför en ny säsong har startat…att hitta just våra

Mat & Möten stjärnor inför våren & sommaren!

Nu söker vi personal till säsongen 2019 på Mat & Möten!

Mat & Möten är en av Båstads absolut mest välbesökta lunchrestaurang både i Båstad Företagsby & på Båstad Golfklubb och nu söker vi förstärkning till vårt team.
Vi söker diskplockare, kiosk & restaurangbiträden, serveringspersonal, hovmästare, kockar & kallskänkor.

Mat & Möten bedriver två restauranger på Bjärehalvön. Vi har öppet veckans alla dagar från tidig morgon med frukost & fika, mycket välbesökta luncher med högt tempo och eftermiddagar samt kvällar med middagsbeställningar, a la carte & cateringuppdrag runt om på Bjärehalvön.
Låter det fortfarande spännande?

Du måste vara glad, spontan & kunna prata samtidigt som du jobbar & vi ser gärna att du också är intresserad av att kunna hugga i där det behövs i köksdelen med tex beredning av sallader, smörgåsar & bakning  Hos oss hjälps man åt där det behövs.

Samspelet mellan mat, dryck & service är oerhört viktigt för oss precis som att du verkligen vill vara personligt intresserad i ditt yrkesutövande, att du vill ge våra gäster den bästa av restaurangupplevelse man kan tänka sig.
Våra gäster har högt ställda förväntningar och vi hoppas att du tycker om att arbetet erbjuder dig personlig utveckling i ett lag som hela tiden vill bli bättre & att vi alla kan gå hem stolta & glada efter en dag på jobbet.
Erfarenhet från servering är ett krav och vi värdesätter om du har några års erfarenhet från branschen.

Vi erbjuder dig ett roligt & varierande arbete i vårt team med duktiga människor och vi ser framför oss att du gillar den gruppdynamiken och har lätt att anpassa dig.
Du måste vara stresstålig, ha ett gott humör och vara problemlösare och tillsammans med dina medarbetare arbeta mot samma mål, nämligen att göra varje ny dag till den bästa, och att alla våra gäster ska lämna restaurangen med känslan av att snart vilja komma tillbaka till oss.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Hos oss arbetar vi efter målet att vi ska erbjuda schyssta arbetstider, hållbara scheman och att vår bransch absolut ska kunna kombineras med ett väl fungerande liv utanför jobbet.

SÄSONGSANSTÄLLNINGAR

Servispersonal
Säsongsarbete april/maj- september
Som servis hos oss arbetar du med dagligt förekommande uppgifter i bar & matsal.
Du bör ha goda kunskaper om mat & dryck och ett sprudlande glatt humör som du gärna delar med dig av till gäster & medarbetare.
Du måste vara glad, spontan & kunna prata samtidigt som du jobbar & vi ser gärna att du också är intresserad av att kunna hugga i där det behövs i köksdelen med tex beredning av sallader, smörgåsar & bakning  Hos oss hjälps man åt där det behövs.
Du skall gilla att arbeta i team och bör ha lätt till egna initiativ och problemlösning.
Erfarenhet från servering är ett krav och vi värdesätter om du har några års erfarenhet från branschen.
Körkort bil eller moped krävs

Kock/Kallskänka, till restaurangen på Båstad Golfklubb
Säsongsarbete april/maj- september

Vårt kök erbjuder alltifrån smörgåsar, sallader, brunch, lunch & A la carte menyer.
Vår matlagning är relativt enkel men ska hålla absolut toppklass och det är av störst vikt att du brinner för din yrkesroll och att du är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ och att du samtidigt är en lagspelare som har god kommunikationsförmåga.
Som i många kök är det högt tempo och vi ser framför oss att du gillar när det är mycket som händer under organiserade former.
Vårt team är unga duktiga människor och vi ser också framför oss att du gillar den gruppdynamiken och har lätt att anpassa dig.
Du måste vara stresstålig, ha ett gott humör och vara problemlösare och tillsammans med dina  medarbetare arbeta mot samma mål, nämligen att göra varje ny dag till den bästa, och att alla våra gäster ska lämna restaurangen med känslan av att snart vilja komma tillbaka till oss. Du är en duktig kock som bara kan tänka dig att arbeta på ett seriöst ställe med ambitiösa kollegor, detta hindrar inte oss att ha jädrigt kul på jobbet och njuta av en bra dag med nöjda gäster!

Minimiålder 18 år.
Kioskpersonal/Restaurangbiträde & Disk

Här krävs ingen erfarenhet men även här värdesätter vi dig som har ett genuint servicetänk och ett driv att hela tiden göra det så optimalt och bra som det bara går för våra gäster.
Vi ser gärna sökande som har tänkt att studera vidare inom restaurang eller turismbranschen
Minimiålder 16 år

Samtliga tjänster innefattar även helgjobb och kvällar.
Våra kiosker bemannas oftast av något yngre personal och där arbetar man oftast inte heltid utan efter överenskommelse med respektive medarbetare
Vi anställer löpande under våren med start runt 1 april och många av tjänsterna gäller från mitten av juni-mitten av augusti

Välkommen med din ansökan till info@matomoten.se

Arbetstider innefattar även kvällar & helger
Vi har kollektivavtal
Maila din ansökan till info@matomoten.se
Sista ansökningsdag är 24 februari, vi intervjuar löpande.
ENDAST SERIÖSA ANSÖKNINGAR TACK!
Mat & Möten i Båstad AB, Ängelholmsvägen 263, 26942 Båstad, 0431-70280