Jobba med oss

Vill du jobba med oss på Mat & Möten, här nedan finns aktuella tjänster

KÖKSCHEF
Till restaurangen på Båstad Golfklubb & i Båstad Företagsby
Vi behöver nu stärka upp vår organisation med en köksmästare för ett helhetsansvar. Vi söker dig med energi och kunskap att driva ett team framåt, skapa kreativitet och tillsammans nå ett av verksamhetens mål- Nöjda gäster.

Mat & Möten är en av Båstads absolut mest välbesökta lunchrestaurang både i Båstad Företagsby & på Båstad Golfklubb.
Mat & Möten bedriver just nu två restauranger på Bjärehalvön. Vi har öppet veckans alla dagar från tidig morgon med frukost & fika, mycket välbesökta luncher med högt tempo och eftermiddagar samt kvällar med middagsbeställningar, a la carte & cateringuppdrag runt om på Bjärehalvön.
Låter det fortfarande spännande?

Som köksledare hos oss är du en av våra viktiga nyckelpersoner & ett ansikte utåt.
Du skall arbeta operativt i köket samt leda övrig personal i kök, sköta varubeställningar, menyplanering, bemanning samt säkerställa kvalitét, ekonomi & övergripande planering för köket.
Till din hjälp har du Andreas, operativ kock/ägare som finns med och bistår & ni har ett nära samarbete.

Du skall ha arbetat som kock, gärna inom ledande befattning och det är meriterande om du arbetat mycket med A la carte.
Vårt team är unga duktiga människor och vi ser framför oss att du gillar den gruppdynamiken och har lätt att anpassa dig.
Du måste vara stresstålig, ha ett gott humör och vara problemlösare samt få dina medarbetare att arbeta mot samma mål, nämligen att göra varje ny dag till den bästa, och att alla våra gäster ska lämna restaurangen med känslan av att snart vilja komma tillbaka till oss. Du är en duktig kock som bara kan tänka dig att arbeta på ett seriöst ställe med ambitiösa kollegor, detta hindrar inte oss att ha jädrigt kul på jobbet och njuta av en bra dag med nöjda gäster!
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Körkort krävs

Vårt kök erbjuder alltifrån smörgåsar, sallader, brunch, lunch & A la carte menyer.
Vår matlagning är relativt enkel men ska hålla absolut toppklass och det är av störst vikt att du brinner för din yrkesroll och att du är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ och att du samtidigt är en lagspelare som har god kommunikationsförmåga.
Som i många kök är det högt tempo och vi ser framför oss att du gillar när det är mycket som händer under organiserade former. Minimiålder 23 år och 5 års erfarenhet är ett krav

Välkommen med din ansökan till andreas@matomoten.se
Vi har kollektivavtal, lön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag är 31 december 2020, men vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas om rätt kandidat dyker upp.

Helgarbete förekommer men arbetet är mestadels förlagt till dagtid och januari-april har vi inte öppet helger mer än för eventuell beställningsverksamhet
Tjänsten är till att börja med en tidsbegränsad anställning tom. 20/12 2021 men kan komma att förlängas.

Förfrågningar kan göras till Andreas Jönsson , andreas@matomoten.se 0730944488

Vi erbjuder ett varierande arbete med mycket glädje, inte minst från våra fantastiska gäster, i våra restauranger med mycket gott renommé på mat & service & ett team med höga ambitioner.

MATSALSANSVARIG-FÖRETAGSBYN

Vi söker en person som vill & kan arbeta självständigt med förekommande uppgifter i restaurang. Erfarenhet från branschen är ett krav samt gärna i ledande befattning. Tjänsten är från början en
75 % tjänst (ca 6 h /dag) med arbete förlagd i vår restaurang i Båstad Företagsby som är öppen dagtid, helgfria vardagar måndag-fredag.
From April månad utökas tjänsten till heltid då den även innefattar arbete i restaurangen på Båstad Golfklubb. Helgarbete & kvällar förekommer då & du måste ha körkort.
Tjänsten är en visstidsanställning med start februari tom december 2021.

Arbetsuppgifter innefattar förutom att ta hand om våra gäster på bästa sätt även planering & inköp av varor till restaurangen, att fördela arbetet mellan övriga kollegor & delta vid planering av schemaläggning, evenemang, catering & konferenser.

Vi hoppas vi att du brinner för kvalitét & service, gillar god mat & dryck och kan uppvisa goda referenser. Glädje & entusiasm samt en professionell inställning till yrket är en självklarhet för dig precis som för oss.

Vi erbjuder ett varierande arbete med mycket glädje, inte minst från våra fantastiska gäster, i våra restauranger med mycket gott renommé på mat & service & ett team med höga ambitioner.
Lön enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras gärna via mail dit du även skickar din ansökan
ulrika@matomoten.se
Jag finns även på tel nr 0730-944498
Vi kallar till intervju löpande & tjänsten kan komma att tillsättas om rätt person dyker upp.
Sista ansökningsdag 15 januari 2021.

KALLKÖKSANSVARIG MAT & MÖTEN, BÅSTAD GOLFKLUBB
Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor, mat och fina råvaror! Hos oss jobbar du med att leda och utveckla kunniga och engagerade medarbetare. Du får dagligen användning av ditt coachande ledarskap och driver kallköket mot högsta möjliga nivå. Vi erbjuder en arbetsplats i en spännande miljö.

Hur ser din arbetsdag ut?

Du arbetar i daglig drift med beredning av smörgåsar, salladsbuffé, kalla rätter på A la carte samt bakning.
Du förbereder även så övriga medarbetare som arbetar med detta vet vad som gäller och sätter ramarna för att säkra driften.

Vem trivs här?

Du som vill fortsätta att utvecklas både i din matlagning och i ditt ledarskap. För att trivas hos oss är du innovativ, glad, utvecklingsorienterad och har ett systematiskt arbetssätt. Vi ser gärna att du har en stark kommunikativ förmåga, är resultatorienterad och är trygg och stabil i ditt ledarskap.
I den här rollen ser vi dig som gillar att jobba i ett högt tempo och det faller sig naturligt för dig att ta ansvar. Vi har en händelserik miljö där din flexibilitet och känsla för service kommer till användning varje dag. Du är bra på att samarbeta och kan prioritera för gästens bästa.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en spännande miljö med engagerade ledare & kollegor.

Är du intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden fram till 15 januari. Varmt välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan till andreas@matomoten.se
Vi har kollektivavtal, lön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag är 15 Januari 2021, men vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas om rätt kandidat dyker upp.

Helgarbete förekommer men arbetet är mestadels förlagt till dagtid och januari-mars har vi inte öppet helger mer än för eventuell beställningsverksamhet
Tjänsten är en tidsbegränsad heltidsanställning from februari tom. 20/12 2021 men kan komma att förlängas.

Förfrågningar kan göras till Andreas Jönsson , andreas@matomoten.se 0730944488

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!!

Mat & Möten i Båstad AB,
Ängelholmsvägen 263, 26942 Båstad, 0431-70280/73124