Mat & Möten på Båstad Företagsby

Från ett naturskönt läge till ett annat…
– Mat & Möten finns nu i Dala mitt i Båstad Företagsby

Sedan januari 2016 driver Mat & Möten lunch & cateringverksamheten i Båstad Företagsby.

Vårt restaurangkoncept baserar sig på råvaror av hög klass, Svenskt & lokalt i största möjliga mån med moderna smaker fast också mycket fokus på klassisk, vällagad husmanskost.

Andreas är den som också här sköter köket tillsammans med flera duktiga medarbetare och i matsalen finns Ulrika och hennes team för att ta hand om er och servicen är hjärtlig, personlig & välkomnande, precis som den alltid varit.

På Båstad Företagsby har  matsalsdelen ett öppet kök där vi tar hand om dig, här finns också plats för oss att duka upp vår mycket omtyckta salladsbuffé. I de två intilliggande serveringsdelarna sitter du också bekvämt och lite mer avskilt och i den kombinerade foajén & loungen brinner det stämningsfullt från den öppna spisen.
Varje morgon erbjuder vi hälsosamma frukostalternativ, smoothies, smörgåsar och även varma äggrätter med olika tillbehör.
Till detta hittar du även juicer, kaffe & hembakat!

 

Varmrätt med val av smaker från gård, skog, äng eller hav, serverar vi dig vid bordet &
Ett stort antal smakrika salladsanrättningar, sillinläggningar, hembakat bröd,
vegetarisk soppa tar du från vår buffé. Kaffe & Kaffegodis ingår

Detta mellan 11,00-14,00 måndag-fredag

Pris: 125 kr

Vi hoppas du ska tycka om vår mat lika mycket som vi gör! För våra stora fans finns ”stammiskonto” där du registrerar dig & laddar ditt stammiskonto med minst 1000 kr och du får 10 % rabatt på lunchent! (den moderna lunchkupongen)

Från kl. 13.00 erbjuder vi även 10 % i  ”pensionärsrabatt” på Dagens lunch. (kan ej kombineras med stamgästrabatt)

 

Mat & Möten fortsätter vara en härlig mötesplats, en riktigt riktigt smakfull lunchrestaurang, kvällstid öppnar vi upp för middag & fest på beställning och vi erbjuder även stilfull catering med massor av möjligheter!!

 

Vi har öppet måndag-fredag från 08.00-15.30

Varmt Välkommen hälsar Ulrika & Andreas med kollegor er till Mat & Möten på Båstad Företagsby!!