Jobba med oss

Det viktigaste arbetet inför en ny säsong har startat…att hitta just våra
Mat & Möten stjärnor inför våren & sommaren!

Är du vår nya stjärna??

SÄSONGSANSTÄLLNINGAR TILL BÅSTAD GOLFKLUBB
Mat & Möten bedriver två restauranger på Bjärehalvön. Vi har öppet veckans alla dagar från tidig morgon med frukost & fika, mycket välbesökta luncher med högt tempo och eftermiddagar samt kvällar med middagsbeställningar, a la carte & cateringuppdrag runt om på Bjärehalvön.
Låter det fortfarande spännande?

 

Servispersonal
Säsongsarbete april/maj- september
Som servis hos oss arbetar du med dagligt förekommande uppgifter i bar & matsal.
Du bör ha goda kunskaper om mat & dryck och ett sprudlande glatt humör som du gärna delar med dig av till gäster & medarbetare.
Du måste vara glad, spontan & kunna prata samtidigt som du jobbar & vi ser gärna att du också är intresserad av att kunna hugga i där det behövs i köksdelen med tex beredning av sallader, smörgåsar & bakning  Hos oss hjälps man åt där det behövs.
Du skall gilla att arbeta i team och bör ha lätt till egna initiativ och problemlösning.
Erfarenhet från servering är ett krav och vi värdesätter om du har några års erfarenhet från branschen.

 

Kock/Kallskänka
Säsongsarbete april/maj- september
Vårt kök erbjuder alltifrån smörgåsar, sallader, brunch, lunch & A la carte menyer.
Vår matlagning är relativt enkel men ska hålla absolut toppklass och det är av störst vikt att du brinner för din yrkesroll och att du är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ och att du samtidigt är en lagspelare som har god kommunikationsförmåga.
Som i många kök är det högt tempo och periodvis långa arbetspass.
Vårt team är unga duktiga människor och vi ser framför oss att du gillar den gruppdynamiken och har lätt att anpassa dig.
Du måste vara stresstålig, ha ett gott humör och vara problemlösare och tillsammans med dina  medarbetare arbeta mot samma mål, nämligen att göra varje ny dag till den bästa, och att alla våra gäster ska lämna restaurangen med känslan av att snart vilja komma tillbaka till oss. Du är en duktig kock som bara kan tänka dig att arbeta på ett seriöst ställe med ambitiösa kollegor, detta hindrar inte oss att ha jädrigt kul på jobbet och njuta av en bra dag med nöjda gäster!
Minimiålder 18 år.

 

Kioskpersonal
Här krävs ingen speciell erfarenhet men även här värdesätter vi dig som har ett genuint servicetänk och ett driv att hela tiden göra det så optimalt och bra som det bara går för våra gäster.
Vi ser gärna sökande som har tänkt att studera vidare inom restaurang eller turismbranschen
Minimiålder 16 år

 

Samtliga tjänster innefattar även helgjobb och kvällar.
Våra kiosker bemannas oftast av något yngre personal och där arbetar man oftast inte heltid utan efter överenskommelse med respektive medarbetare
Vi anställer löpande under våren med start runt 1 april och många av tjänsterna gäller från mitten av juni-mitten av augusti

Välkommen med din ansökan till info@matomoten.se
Vi har kollektivavtal
Sista ansökningsdag är 5 mars 2018
Förfrågningar kan göras till Ulrika Andersson eller Andreas Jönsson på ulrika@matomoten.se  eller
andreas @matomoten.se 0431-70280