Jobba med oss

Båstad 190513

Vi söker ytterligare en person till vårt team med anställning omgående till Mat & Möten på Båstad Golfklubb.

”SERVERINGSANSVARIG ARBETSLEDARE”

Samspelet mellan mat, dryck & service är oerhört viktigt för oss precis som att du verkligen vill vara personligt intresserad i ditt yrkesutövande, att du vill ge våra gäster den bästa av restaurangupplevelse man kan tänka sig.
Våra gäster har högt ställda förväntningar och vi hoppas att du tycker om att arbetet erbjuder dig personlig utveckling i ett lag som hela tiden vill bli bättre & att vi alla kan gå hem stolta & glada efter en dag på jobbet.
Erfarenhet från servering är ett krav och vi värdesätter om du har några års erfarenhet från branschen, gärna i ledande befattning.

Vi erbjuder dig ett roligt & varierande arbete i vårt team med duktiga människor och vi ser framför oss att du gillar den gruppdynamiken och har lätt att anpassa dig.
Du måste vara stresstålig, ha ett gott humör och vara problemlösare och tillsammans med dina medarbetare arbeta mot samma mål, nämligen att göra varje ny dag till den bästa, och att alla våra gäster ska lämna restaurangen med känslan av att snart vilja komma tillbaka till oss.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Hos oss arbetar vi efter målet att vi ska erbjuda schyssta arbetstider, hållbara scheman och att vår bransch absolut ska kunna kombineras med ett väl fungerande liv utanför jobbet.

Arbetstider innefattar även kvällar & helger
Vi har kollektivavtal
Maila din ansökan till info@matomoten.se
Frågor om tjänsten, ring Ulrika på 0431-73124

Välkommen med din ansökan till info@matomoten.se

ENDAST SERIÖSA ANSÖKNINGAR TACK!
Mat & Möten i Båstad AB, Ängelholmsvägen 263, 26942 Båstad, 0431-70280