Lunchmeny vecka 16

 

 

Veckans lunch på Mat & Möten/Båstad Golfklubb vecka 16,  15-21 April
Vi hämtar inspiration från årstidens växlingar, med råvaror från havet, & gårdar i Skåne & Halland,
inte sällan kryddade med smaker från olika delar av världen.
Ett stort antal smakrika salladsanrättningar, sillinläggningar, hembakat bröd,
vegetarisk soppa tar du från vår buffé. Kaffe & Kaffegodis ingår

Detta mellan 11,30-14,30
Pris 125 kronor/person för ”dagens kött eller fågel”, fisk eller vegetarisk (månd-fred)
Missa inte ”Early Bird” 11.30-12.00
10 % rabatt på dagens (gäller mån-fred & kan ej kombineras med övriga rabatter)

Måndag
Havets Wallenbergare serveras med potatiskompott, vitvinssås, ärtor och dillglaserade morötter
Pannbiff serveras med stekt lök, potatismos, rödvinssås, rårörda lingon och inlagd gurka

Tisdag
Pankopanerad torskfilé serveras med kapris- & ansjovismajonnäs, kokt potatis och citron
Boeuf Bourgignon med syltlök, varmrökt sidfläsk & champinjoner serveras med råstekt potatis och persiljerot

Onsdag
Ångad koljafilé serveras med skaldjurssås, Pommes Duschesse och citronmarinerad spetskål
Skinnstekt majskyckling serveras med citron- & timjansås, färskpotatis, sockerärtor och palsternackor                           

Skärtorsdag
Fisk- & skaldjursbouillabaise serveras med saffransaioli, krutonger, fänkål och potatis
Örtkryddad flankstek serveras med chilibearnaise, stekt färskpotatis, tomat och bakad rödlök

Vegetarisk varmrätt finns & varieras varje dag- bestäms dag för dag på morgonen
Veckans Växtbaserade rätt (Vegansk):
Rotselleribiff serveras med grönärtsguacamole, tomatsalsa, ruccola och rostad morot

Påskinspirerad salladsbuffé med sillinläggningar,lax, soppa & varmrätt för 210 kr
Kaffe & ”kaka” ingår, och vi hoppas påskharen lämnar efter sig goda välfyllda påskägg med gottis i….

Långfredag
Pocherad torskfilé serveras med färskpotatiskompott, ramslökshollandasie, syltad kålrabbi och palsternacka
Helstekt Halländsk fläskfilé serveras med gräslök- & prästostrisotto, grön sparris och blastmorot

Påskafton
Örtbakad laxrygg serveras med citronsmörsås, fänkål- & råstekt blomkålsragu samt kokt färskpotatis
Timjanstekt kalvrostbiff serveras med potatis- & parmesanostkaka, vårlök, confiterad tomat och tryffelsky

Påskdagen
Laxfärsfyllda flundrarullader serveras med skaldjurssås, potatiskompott och pepparglaserade blastmorötter
Bjärefågels kycklingfilé serveras med örtslungad färskpotatis, primörsallad och gräslökscremé

Annandag Påsk
Ångad torskfilé serveras med ljummen vårsallad, handpillade räkor, riven pepparrot och kokt dillslungad potatis
Wallenbergare serveras med potatispuré, lökfrästa gröna ärtor, brynt smör och rårörda lingon

Vegetarisk varmrätt finns & varieras varje dag- bestäms dag för dag på morgonen
Veckans Växtbaserade rätt (Vegansk)
Rotselleribiff serveras med grönärtsguacamole, tomatsalsa, ruccola och rostad morot

(Ibland levereras tyvärr inte det som ska levereras. Ibland är dagens rätt så uppskattad att den tar slut.
Vi reserverar oss därför för ev. ändringar.)

Mat & Möten i Båstad AB/ Båstad Golfklubb-
Boarpsvägen 212, 269 93 Båstad
Tel +46 431 73124

Veckans meny att skriva ut hittar du här Lunchmeny GK v16 påskvecka