Lunchmeny vecka 20

 

 

Veckans lunch på Mat & Möten/Båstad Golfklubb vecka 20,  13-19 Maj
Vi hämtar inspiration från årstidens växlingar, med råvaror från havet, & gårdar i Skåne & Halland,
inte sällan kryddade med smaker från olika delar av världen.
Ett stort antal smakrika salladsanrättningar, sillinläggningar, hembakat bröd,
vegetarisk soppa tar du från vår buffé. Kaffe & Kaffegodis ingår

Detta mellan 11,30-14,30
Pris 125 kronor/person för ”dagens kött eller fågel”, fisk eller vegetarisk (månd-fred)
Missa inte ”Early Bird” 11.30-12.00
10 % rabatt på dagens (gäller mån-fred & kan ej kombineras med övriga rabatter)

Måndag
Fisk- & skaldjursbouillabaise serveras med saffransaioli, potatis, fänkål och krispiga krutonger
Wallenbergare serveras med potatismos, brynt smör, rårörda lingon och gröna ärtor

Tisdag
Ångad långafilé serveras med färskpotatiskompott, Sandefjordsås och persiljeslungad spetskål
Helstekt fläskfilé serveras med rostad potatis, svampsås samt bönsallad

Onsdag
”Bellman Strömming” serveras med potatismos, brynt smör, rårörda lingon och gröna ärtor
Fläskschnitzel serveras med rödvinssås, rostad färskpotatis, kapris, rotsaker samt citron- & ansjovissmör

Torsdag
Fish´n chips- Pankopanerad torsk med klyftpotatis, tartarsås, citron & mixad sallad
Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon

Fredag
Fiskgryta kryddad med Paneng Curry, serveras med grillade grönsaker, ris, koriander, lime och jordnötter
Lammkorv ”Merguez” serveras med vitlöksrostad potatis- & rotsaker, tzatziki, ruccola och olivcrisp
”Fredagsburgare– Bra bröd, Bra kött, inga konstigheter”- Varje fredag serverar vi en ny variant, 155 kr
180 grams högrevsburgare, grillat briochebröd, sallad, bacon, krämig mozzarella, pommes och het basilikamajonnäs

Vegetarisk varmrätt finns & varieras varje dag- bestäms dag för dag på morgonen

Sköna helg…Njut av Helglunch på Mat & Möten, salladsbuffé, soppa & varmrätt, 165 kr

Lördag
Pocherad torskfilé toppad med Gubbröra, serveras med dillglaserad morot, färskpotatis och vitvinssås
Bjärekyckling serveras med kokt färskpotatis, sparris & blastmorot, varmrökt sidfläsk och gräslöksås

Söndag
Helstekt spätta serveras med champinjoner, rödbetor & kapris samt potatiskompott och brynt smör
Pepparbiff på oxfärs serveras med potatismos, gräddsås, svartvinbärschutney och rostad palsternacka

(Ibland levereras tyvärr inte det som ska levereras. Ibland är dagens rätt så uppskattad att den tar slut.
Vi reserverar oss därför för ev. ändringar.)

Mat & Möten i Båstad AB/ Båstad Golfklubb-
Boarpsvägen 212, 269 93 Båstad
Tel +46 431 73124

Veckans meny att skriva ut hittar du här Lunchmeny GK v20