Lunchmeny vecka 26

 

 

Veckans lunch på Mat & Möten/Båstad Golfklubb vecka 26,  24 – 30 Juni
Vi hämtar inspiration från årstidens växlingar, med råvaror från havet, & gårdar i Skåne & Halland,
inte sällan kryddade med smaker från olika delar av världen.
Ett stort antal smakrika salladsanrättningar, sillinläggningar, hembakat bröd,
vegetarisk soppa tar du från vår buffé. Kaffe & Kaffegodis ingår

Detta mellan 11,00-14,30
Pris 145 kronor/person för ”dagens kött eller fågel”, fisk eller vegetarisk (månd-fred)

Måndag
Pocherad torskfilé serveras med kokt färskpotatis, citronglaserad morot, räkor och vitvinssås
Pannbiff med stekt lök serveras med potatismos, rödvinssky, pressgurka och rårörda lingon

Tisdag
Stekt koljafilé serveras med kokt färskpotatis, gräslökssmörsås, örtkryddad spetskål & rotselleri
Majskyckling från Bjäre serveras med stekt färskpotatis, rabarberchutney samt balsamicogräddsås med färsk oregano

Onsdag
Ångad långafilé serveras med potatisstomp, hummersås, rostad blomkål och syrad kålrabbi
Boeuf Bourgignon serveras med potatis & rostad palsternacka, sidfläsk, champinjoner och syrad rödlök

Torsdag
Ört- & citronbakad laxrygg serveras med färskpotatiskompott, grönärtsallad och hollandaisesås
Wallenbergare serveras med potatismos, ärtor, rårörda lingon och brynt smör

Fredag
Vitvinspocherad torskfilé serveras med kokt färskpotatis, hackat ägg, räkor och dillmixad vitvinssås
”Pytt Bellman” -Dijonstuvad & serverad med stekt ägg, rödbetor och färskriven pepparrot
”Fredagsburgare– Bra bröd, Bra kött, inga konstigheter”- Varje fredag serverar vi en ny variant, 155 kr
180 grams högrevsburgare, grillat briochebröd, sallad, ädelost, rabarberchutney, rostad färskpotatis och gräslöksmayo

Vegetarisk varmrätt finns & varieras varje dag- bestäms dag för dag på morgonen

Sköna helg…Njut av Helglunch på Mat & Möten, salladsbuffé, soppa & varmrätt, 165 kr

Lördag
Halstrad laxrygg serveras med dill-& romsås, kokt färskpotatis & citronmarinerad dill – & primörsallad
Kryddstekt flankstek serveras med stekt färskpotatis, choronsås, ruccola och rostade rotsaker

 Söndag
Havets Wallenbergare serveras med färskpotatiskompott, skaldjurssås samt citron- & fänkålsallad
Fläskschnitzel serveras med kryddsmör, Bjärepotatis, kapris, ansjovis, bönsallad, citron & rödvinssky

(Ibland levereras tyvärr inte det som ska levereras. Ibland är dagens rätt så uppskattad att den tar slut.
Vi reserverar oss därför för ev. ändringar.)

Mat & Möten i Båstad AB/ Båstad Golfklubb-
Boarpsvägen 212, 269 93 Båstad
Tel +46 431 73124

Veckans meny att skriva ut hittar du här Lunchmeny GK v 26