VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT MAT & MÖTEN TEAM Vi söker nu följande medarbetare
Kreativ köksledare, Kallskänka  & Kockar, Bagare/Konditor, Hovmästare, ”Småkockar”, Servering- & Bar, Diskare, Golfkioskbiträden

 

Mat & Möten, i en fantastisk miljö på Båstad Golfklubb.

”Sportigt med hög klass, puls, glädje och tillsammans med engagerade kollegor gör arbetsdagen riktigt rolig”

 

Låter det som du vill hänga med oss så sök NU

 

Vi beräknar vara 25 personer som ska ha en riktigt KUUUUUUL sommar ihop!
Vi börjar nu stärka upp vår organisation inför årets säsong..
Flertalet av tjänsterna sträcker sig från mars-december, andra tjänster mer över säsongen maj-september.
Utifrån den du är och vad du kan tillföra hos oss så hittar vi lösningen tillsammans.

Mat & Möten är en av Båstads absolut mest välbesökta restauranger med mängder av stamgäster, men vi möter också hela tiden nya gäster.

Mat & Möten finns sedan många år tillbaka med verksamhet på anrika Båstad Golfklubb i Boarp.
En mycket välskött och renommerad golfanläggning där vi & vårt team kan stoltsera med att av många golfgäster anses som en av de främsta i Sverige gällande högklassigt utbud, service och välkomnande miljö.
Vi har öppet veckans alla dagar från tidig morgon med frukost & fika, välbesökta luncher med högt tempo och eftermiddagar samt kvällar med middagsbeställningar, a la carte & cateringuppdrag runt om på Bjärehalvön.
Låter det fortfarande spännande?

Du som söker, oavsett tjänst är en nyfiken, rolig & snäll person. Vårt team är en blandning av unga och mer erfarna, både killar, tjejer och det är ju självklart enklast om du är självgående och har arbetat i branschen tidigare, och vill dela med dig av din kunskap men även är öppen för utmaningar du ställs inför här hos oss. Vi är däremot inte rädda för att anställa dig som ännu inte har så mycket erfarenhet men då är det istället viktigt att du är lyhörd, villig att lära och intresserad av service, mat & dryck.

Maila din ansökan och märk den med vilken av tjänsterna du söker till ulrika@matomoten.se

Berätta om dig själv och vi kontaktar dig för fortsatt intervju.
Vi har kollektivavtal, lön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag är 5 mars 2023, men vi intervjuar löpande och tjänster tillsätts löpande när rätt kandidat dyker upp.

Helgarbete förekommer och arbetet är mestadels förlagt till dagtid men under juni-augusti är det även öppet kvällstid.
Du måste behärska Svenska i tal och du måste kunna ta dig till arbetet utan att vara i behov av kommunala färdsätt då detta saknas här.

Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete i ett team som gör allt för att våra gäster ska ha en bra upplevelse hos oss, gärna den bästa och att de vill komma tillbaka till oss gång efter gång.
Vad kan vara roligare jobb än att lämna det dag efter dag med vetskapen att det just du bidragit med har förgyllt så många människors dag, både din egen, gästernas och dina arbetskollegors.

Kollektivavtal finns, lön efter avtal & överenskommelse.
Förfrågningar kan göras på tel nr 0730944498, Ulrika Andersson

Kort info om de olika tjänsterna
KÖKSLEDARE- Som köksledare hos oss är du en av våra viktiga nyckelpersoner & ett ansikte utåt.
Du skall arbeta operativt i köket samt leda övrig personal i kök, sköta varubeställningar, menyplanering, bemanning samt säkerställa kvalitét, ekonomi & övergripande planering för köket.
Till din hjälp har du Andreas, operativ kock/ägare som finns med och bistår & ni har ett nära samarbete.

Du skall ha arbetat som kock, gärna inom ledande befattning och det är meriterande om du arbetat mycket med A la carte.
Du måste gilla tempot i köket, ha ett gott humör och vara problemlösare samt få dina medarbetare att arbeta mot samma mål, nämligen att göra varje ny dag till den bästa, och att alla våra gäster ska lämna restaurangen med känslan av att snart vilja komma tillbaka till oss. Du är en duktig kock som bara kan tänka dig att arbeta på ett seriöst ställe med ambitiösa kollegor, detta hindrar inte oss att ha jädrigt kul på jobbet och njuta av en bra dag med nöjda gäster!
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Körkort krävs

Vårt kök erbjuder alltifrån smörgåsar, sallader, brunch, lunch & A la cartemenyer.
Vår matlagning är relativt enkel men ska hålla absolut toppklass och det är av störst vikt att du brinner för din yrkesroll och att du är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ och att du samtidigt är en lagspelare som har god kommunikationsförmåga.
Som i många kök är det högt tempo och vi ser framför oss att du gillar när det är mycket som händer under organiserade former. Minimiålder 20 år och erfarenhet är ett krav. Förfrågningar kan göras till Andreas Jönsson , andreas@matomoten.se 0730944488

”SMÅKOCKAR”- Dessa tjänster är för dig som vill arbeta som kock men du har ännu inte så mycket erfarenhet, kanske ska du utbilda dig till kock eller är bara en riktigt härlig person som har lätt för att lära och är snabb på att förstå. Du hjälper till i köket med förberedelser, hjälper till ”i luckan” att lägga mat, och bistår de övriga i köket och får arbetet att flyta på. Flera av våra ”småkockar” har lärt sig av oss på plats eller arbetat hos oss med andra sysslor och sedan växt in i dessa roller. Riktigt roligt att se utvecklingen här!

KALLSKÄNKA- Här är det vårt stora fina salladsbord som är fokus, det är beredning av massor av smörgåsar dagligen till restaurang, & kiosker på banan, det är bakning av bröd, kakor & desserter. Det är Lunch- & Kvälls A la carte med förrätter & sallader. Detta jobb kräver en god smaksättningsförmåga, öga för det estetiska, och mycket självständigt arbete där dagens leverans av grönsaker inte sätter några gränser utan bara ska omvandlas till kreativ matlagning och gärna  med nytänkande.

KOCK- Varierande matlagning av riktigt bra råvaror, hög kvalitét på allt som lämnar köket. All mat lagas från grunden och vi tar inga genvägar. Tre nya rätter varje dag till lunch, Lunch A la carte som varierar över säsong. All mat serveras på tallrik. Temakvällar under sommaren med tex grill, skaldjur, riktigt bra Burgare, Brunch, och A la carte därtill.
Som du säkert förstår så måste detta utföras av ett gott gäng personer med kunskap & ambitionsnivå. Ett uttjatat ord som ”högt tempo”, men ja, du måste gilla det för här går det undan och här är mycket gäster under kort tid på lunchen, men vi stressar inte för det.
Vi koncentrerar oss när det gäller, sen garvar vi ihop efter det… 

BARANSVARIG/HOVMÄSTARE/ 1 E SERVIS- Tillsammans med restaurangchef leder du & fördelar arbetet för dagen, planerar morgondagen & följer upp gårdagen. Du är ”spindeln i nätet” som har öga för detaljer, är duktig på att leda & ta ansvar för helheten i restaurangen. Att du är intresserad & har kunskap om mat & dryck är ett måste och gärna haft ledande position tidigare alternativt arbetat som servis några år och förstår helheten i daglig drift. Vi arbetar med bordsbokningssystemet WaiterAid och Ancons kassasystem vilket också är de system du måste behärska.

SERVITRIS/BAR: Som servis hos oss arbetar du med dagligt förekommande uppgifter i bar & matsal.
Du bör ha goda kunskaper om mat & dryck och ett sprudlande glatt humör som du gärna delar med dig av till gäster & medarbetare.
Du måste vara glad, spontan & kunna prata samtidigt som du jobbar & vi ser gärna att du också är intresserad av att kunna hugga i där det behövs i köksdelen med tex beredning av sallader, smörgåsar & bakning  Hos oss hjälps man åt där det behövs.
Du skall gilla att arbeta i team och bör ha lätt till egna initiativ och problemlösning.
Erfarenhet från servering är ett krav och vi värdesätter om du har några års erfarenhet från branschen.
Körkort bil eller moped krävs
Arbetet innefattar även kvällsjobb & helger

DISKARE: Det viktiga arbetet som diskare är ett jobb som vi kan lära dig på plats. Du bör gilla att arbeta med händer och kroppen, vara organiserad och kunna arbeta självständigt med driv för att komma framåt. Du hjälper även till med varuuppackning, servar våra kiosker med påfyllning och även kunna hoppa in och bistå med lättare köksarbete vid behov.

 

GOLFKIOSKBITRÄDE- Här anställer vi oftast ”våra lite yngre stjärnor”, men vi uttalar en minimiålder på 15 år då du arbetar ensam på passet i kiosken med försäljning av varma & kalla drycker, lättare smörgås- och matsortiment, godis – & fikabröd.
Här söker vi personer som gillar ordning & reda, är självständiga och framförallt ser en stor glädje i att serva andra och viljan att på ett glatt & positivt sätt gå igenom dagen. Dessa kioskpass varvas med arbete inne i restaurangen där det kan finnas behov, ibland hjälper man till i disken, att fylla på salladsbuffén eller kanske baka småkakor till lunchkaffet. Varierande och roligt arbete och ju mer du visar att du är intresserad, desto roligare & lärorikt blir ditt sommarjobb. Vi prioriterar dig som bor på orten och kan arbeta helger & lov under våren/hösten.

 

Mat & Möten i Båstad AB, Boarpsvägen 212, 26994 Båstad, 0431-73124

Dansk DA English EN Svenska SV